Siljansnäsdagen 2020

Lördag 1 augusti

Välkomna till Siljansnäsdagen 2020!

Siljansnäsdagen kommer inte att se ut på samma sätt som tidigare år. Covid-19 ställer till det även för vår del. Men vi ser det som ett tillfälle att arrangera en annorlunda Siljansnäsdag och förhoppningsvis kommer ni tycka att det är lika trevligt att besöka oss och våra företag, hantverkare och olika föreningar även i år – och även om upplägget är ett annat.

Den här sidan kommer att uppdateras löpande och i takt med att pusselbitarna faller på plats. Du kan också följa oss på Facebook.

Tiden för att nominera Årets Siljansnäsare är nu ute. Inom kort kommer vi istället be dig att gå och rösta fram en av de nominerade kandidaterna. Vi hoppas givetvis att så många som möjligt tar chansen att göra sin röst hörd i denna för Siljansnäsare så viktiga fråga  😃 Information om hur det ska gå till kommer inom kort.

Och igen – varmt välkommen till en ny och spännande Siljansnäsdag 2020!

Röstningsinformation kommer snart…

Digital karta Siljansnäsdagen 2020!

Kartbilden är en hjälp till dig som besöker Siljansnäsdagen. I kartan kan du se de företag, föreningar och andra som håller öppet för dig och som gärna vill att just du kommer på besök. Om du ”klickar” på ikonerna så får du lite mer information om just det besöksmålet. Du kan även få en vägbeskrivning, eller om du vill vara mer analog – skriva ut kartan.

OBS! Vid varje besöksmål kommer det finnas en fråga eller annan typ av uppgift som ingår i Siljansnäsdagens stora tipspromenad – med många fina priser från företagen i Siljansnäs! 😃

Kontakta gärna webbmaster om du tycker något saknas eller är felaktigt!

Kartan uppdateras löpande…

Vi behöver ditt bidrag!

Siljansnäsdagsdiggare,

Än en gång, Tusen tack för förra årets jubileumsfirande som blev så mycket mer än vad vi någonsin hade kunnat drömma om!

Nu är det dags igen!

Vi söker: Talanger/artister i alla åldrar (ung som gammal) och alla kategorier.

Vi ger dig: Möjlighet att uppträda med digitalt inspelat scenframträdande/video och eventuellt inspelad- eller liveintervju på årets Siljansnäsdag.

OBS!

Sista datum för anmälan/godkännande av digitalt material (nytt eller förra årets) som ni vill sända är onsdagen den 15 juli

Visst låter det kul? Läs mer 👇

Byloppis och tipspromenad under Siljansnäsdagen!

Nu har du chansen att haka på årets byaloppis! Du anmäler dig genom att skriva in din adress i kommentarsfältet i vårt Facebook-evenemang senast den 15/7.

Vi står för annonseringen, du ordnar loppis hos dig med en tipspromenadfråga (gärna för både barn & vuxna).

Det blir fotoutställning i Sockenstugan (Bertil Hellström), Sockenföreningens loppis och försäljning av hamburgare vid Sockis samt att flera företag håller öppet.

Välkomna till en dag i Näs!

Allt om Live Näsda’n 😃 >>>

Anmälan byloppis >>>