Siljansnäs sockenstuga "sockis"

Sockenstugan

Siljansnäs Sockenstuga (Sockis) ligger mitt emot kyrkan i centrala Siljansnäs och är en naturlig och omtyckt mötesplats för alla Siljansnäsbor. Den är också en väldigt fin evenemangslokal för hela Siljansbygden. Här finns en stor samlingslokal med scen, med ny ljus- och ljudanläggning och en fantastisk akustik för t ex musikevenemang (se bilderna nedan). I Sockenstugan finns också kök, kontor och mindre möteslokaler för olika aktiviteter. De olika lokalerna i Sockenstugan kan hyras för olika typer av evenemang och även för privata fester och aktiviteter. Hyrespriser för privatpersoner:

Hyrespriser för juridisk person enligt särskild överenskommelse. Tillgång till foajé och toalett ingår i hyrt plan. Kök ingår vid samtidig bokning av både Backlundsalen och Lilla salen. Leksalen och pentry ingår vid bokning av nedre salen. Betalande medlemmar i Siljansnäs Sockenförening erhåller 15% rabatt vid ett hyrestillfälle per år.

Välkommen också till Sockenföreningens Facebook-sida http://facebook.com/siljansnas!

Aktuellt just nu: Vi har påbörjat ett stort projekt för att renovera köksavdelningen i sockenstugan och behöver hjälp med allt från finansiering till idéer, offerter och handgripliga insatser. Följ projektet på Siljansnäs Sockenstugas Renoveringsgrupp.

Dukat för fest i Backlundsalen.

Backlundsalen och Lilla salen.

Bredbandsinfo i Backlundsalen.

Fotoutställning i Lilla salen.

Foajén.

Boka Sockenstugan

Bokning av Siljansnäs Sockenstuga kan göras via SiljansnäsResursen, på telefonnummer 0247-23320. Alternativt; skicka ett e-postmeddelande till sockisbokning@siljansnasresursen.se