Läs flödet på Siljansnäs Facebook-sida nedan

Cover for Siljansnäs
867
Siljansnäs

Siljansnäs

Sockenföreningen gör det Siljansnäsfolk alltid gjort: Tar tag i viktiga saker för bygden själva! Välkommen du också.

2 months ago

Siljansnäs

ÅRSMÖTE SOCKENFÖRENINGEN!

Ett enkelt men bra sätt att bidra till föreningens verksamhet här i byn är att som medlem vara med på Årsmötet! 😊

Så... Välkommen med din anmälan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Siljansnäs

ÅRSMÖTESDAGS för föreningen?
Upp till 8 personer kan delta på plats med rejäla avstånd och WIFI finns för att kunna ha övriga medlemmar online via valfri plattform.
Här är det Leksands Dykarklubb som hyr för att kunna genomföra årsmötet smidigt.
Prisex 2h en helg; 800kr
Prisex 3h en vardag; 600kr
Man möblerar som man vill, köket ingår så man kan fixa eget fika, städar gör man där man varit. Bokas via SiljansnäsResursen.
Mer info på www.siljansnas.eu
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Siljansnäs

Här kommer en liten lägesrapport från Björkberget:
-vid Naturum Dalarna är tornbygget påbörjat, än så länge bara en grop men kommer att bli ett torn som är högre än det förra och med hiss!
-vid Buffils Annas Kaffestuga är det skottat fram till terrassen där man kan sitta med medhavd fikakorg och njuta av utsikten! Kersti och Conny siktar på att öppna så fort restriktionerna tillåter och det fungerar med servering utan risk för kunder och personal.
-i Siljansnäs Stugby fortsätter renoveringen för att höja standarden i stugorna (luftvärme och dubbelsängar bl a), minigolfen ska fixas till inför sommaren, och man har nu även snöskor för uthyrning!
-på Siljansnäs Hotell fortsätter de nya ägarna Erik och Jonas att renovera bl a matsalsfönstren, och man siktar på att nylansera restaurangen i slutet av mars om pandemin tillåter - se hotellets Facebooksida för mer info.
Dessutom är det ett projekt på gång i hela vår by som kallas för "Albergo Diffuso" där många olika aktörer ska samarbeta så det blir som ett "byhotell" med aktiviteter och annat... vi återkommer om detta.
Hoppas ni njuter av att det går mot ljusare tider!
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Siljansnäs

Hej alla Siljansnäsdagsvänner, Ett tips så här dan före dan, missa inte vår kramgoe kompis och kanon-konferenciers relativt nyutgivna album på Spotify 😍👍🎸🎶 Perfekt att slå in de sista klapparna och griljera skinkan till 🎁🍖 Låt oss få upp lyssningarna på det under jul- och nyårshelgen och bidra till att det blir en fortsatt flygande start på det albumet för vår käre Roger 🎶❤️ Passar på att önska alla en riktigt God Jul, sköt om er och varandra, stay strong, stay safe... 🎅🏼🎄🌟❤️ open.spotify.com/track/1CjrC26BsTKjDk4GyqmjSA?si=9DrUCckwQWOynBhJ3oG4gQRoger Zakrisson · Song · 2020 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Siljansnäs

SOCKENSTUGANS EVENEMANG:
Trots att det blev ett mycket lyckat Musikquiz med coronaanpassaning den 30/10, så har vi ställt in de planerade evenemangen i november, eftersom läget i Sverige förvärrats och nu även Dalarna fått hårdare restriktioner.
Konceptet var dock lyckat, men vi kommer sänka antalet till max 35 personer när det blir möjligt med Musikquiz igen, eftersom vi insåg att det tar lika mycket plats runt ett bord för två som ett bord för 4 (vi var totalt 30 personer denna gång).
Mer info under bilderna!
Vi återkommer om kommande evenemang efter den 10/12 när vi vet vad som gäller då.
... See MoreSee Less

View on Facebook